Pronađite odgovore na većinu pitanja

Savjeti za uspješnu proslavu

Molimo odaberite kategoriju

Traži

Informacije o najčešćim pitanjima

Informacije o kontaktima

Informacije vezane uz naručivanje rođendana

Informacije vezane uz proslavu rođendana

Nekoliko savjeta za uspješnu proslavu rođendana

Savjeti za uspješnu proslavu

Nekoliko savjeta za uspješnu proslavu rođendana

Vikend ili tjedan ?

Nema pravila…no iskustvo od nekoliko tisuća rođendanskih proslava pokazalo nam je da su termini tijekom tjedna u određenoj „ prednosti“ prema terminima vikendom. Za to postoji nekoliko razloga….većina roditelja se odlučuje iz razno raznih razloga za proslavu vikendom tako da se učestalo dešava da je dijete koje pozovete na proslavu rođendana istovremeno pozvano barem na još jednu proslavu i dovedeno je u situaciju da mora birati kome će ići na proslavu , što je često vrlo teška odluka za dijete te istovremeno frustrirajuća činjenica za Vaše dijete. Osim toga vikendima kada je lijepo vrijeme ili vikendima u 9. i 10. mjesecu djeca vrlo često odlaze sa roditeljima na selo u berbe jesenskih plodova, tako da i to prilično utječe na odaziv djece. S druge strane preko tjedna djeca su zauzeta školskim obavezama te jedva čekaju rođendansku proslavu kao „ispušni ventil“ na kojoj se mogu opustiti od školskih obaveza , tako da u pravilu što se tiče odaziva na proslavu znatno bolje prolaze djeca koja slave rođendan u tjednu. No, imajte na umu da je ipak glavno pravilo jedinstveno za sve- tko Vam želi doći na proslavu taj će se odazvati bez obzira na termin proslave

Pizza….da ili ne ?

Pizza je više atrakcija nego stvarna potreba, naročito terminima vikendom kada djeca u pravilu dolaze sita na proslave. Naša ponuda sadrži neograničene količine slatko-slanih grickalica, bombona i sl. kao i neograničene količine napitaka. Imajte na umu da su to sve visokokalorični proizvodi.

Dakle....pizza u terminima preko tjedna ima znatno veći smisao nego u terminima preko vikenda.

Tematika proslave

Prvo i osnovno pravilo svakog rođendana je da su roditelji svjesni da rođendan slavi njihovo dijete , a ne roditelji. Zašto to napominjemo ?

Vrlo često roditelji unaprijed žele „isprogramirati“ rođendansku proslavu po svojim zamislima. Poštujemo svačije mišljenje , no organizacije dječjih rođendana su naša profesija i upravo na taj način se i odnosimo prema proslavama. Krajnje odgovorno i profesionalno. Ne želimo imati nikakve unaprijed u detalje isprogramirane scenarije kako je to najčešće slučaj u drugim igraonicama. Za nas djeca nisu brojevi nego individue tako da svakoj proslavi pristupamo individualno i radimo na način da djeca aktivno sudjeluju u scenariju rođendanske proslave. Takav način rada je znatno teži od šabloniziranih proslava, ali je krajnji rezultat neusporediv.

Roditelji, vjerujte nam da vrlo dobro znamo kako organizirati svaku proslavu na način da djeca budu sretna. Nebrojeno puno faktora utječe na samu proslavu. Nabrojati ćemo samo neke na koje roditelji često ne obraćaju pažnju…..dob djece, termin proslave, pojedinačne osobnosti skupine, broj uzvanika, radni dan ili vikend, međusobno poznavanje skupine…..itd, itd…..

Pravila igraonice

Sva pravila igraonice napisana su isključivo zbog sigurnosti djece te zbog osiguravanja uvjeta za kvalitetnu organizaciju proslave.
Molimo Vas da se upoznate sa njima i da ih poštujete u interesu Vaše djece. Ona su temelj uspješne proslave  te ukoliko ih ne poštujete otežavate uvjete proslave , a samim time i utječete na kvalitetu proslave. Imajte na umu da Vaše dijete samo jednom u godini slavi svoj rođendan i da je to za dijete izuzetno važan događaj.

Osnovna pravila su :

  • kontakt telefon za svako dijete je obavezan, 
  • ne vodite djecu na proslavu ukoliko su pod utjecajem viroza ili sličnih oboljenja kojima mogu ugroziti drugu djecu, 
  • ne vodite djecu mlađu od četiri godine na proslavu rođendana.

Vrlo često je to roditeljima ne shvatljivo, no djeca mlađa od četiri godine nisu dovoljno zrela za proslave rođendana u igraonici. Da ne obrazlažemo sa stručne strane zašto je to tako, otvoreni smo Vam za sva pitanja te ćemo Vam vrlo rado ponuditi sve odgovore na Vaša pitanja.

Sva naša pravila možete vidjeti OVJDJE

Prisutnost roditelja na proslavi…da ili ne ?

Definitivno ne

Postoji puno razloga zašto je to tako , no nabrojati ćemo samo osnovne.

Ukoliko dijete nije samostalno za proslavu rođendana ili iz bilo kojeg razloga ne želi ostati na proslavi u rođendaonici, najbolje što možete učiniti za dijete je da ga ne vodite na proslavu i na bilo koji način „prisiljavate„ na to.

Ukoliko je na proslavi prisutan netko od roditelja među djecom se događa nešto što djeca ne žele, a to je nedovoljna opuštenost koju pokazuju tek kada roditelji nisu prisutni. Dakle imajte na umu da svojim prisustvom utječete na osjećaj opuštenosti kod druge djece i samim time smanjujete mogućnost vrhunske proslave koju će djeca pamtiti.

Ukoliko želite znati što se dešava tijekom proslave, po tom pitanju smo usavršili našu ponudu na jedinstveni način tako što Vama kao roditelju djeteta prisutnog na proslavi dajemo mogućnost praćenja proslave uživo putem našeg live streaminga. Naravno, ne treba posebno napominjati da je protokol pod najvećim sigurnosnim zaštitama te da je nemoguća zloupotreba samog streaminga. Za sve detalje oko prijenosa uživo obratite nam se sa punim povjerenjem i vrlo rado ćemo Vam objasniti sve detalje

Copyright © 2020 Igraonica Smiley. Sva prava zadržana..
Nazovite nas

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Za nastavak korištenja ove stranice potrebno je prihvatiti kolačiće Više o kolačićima možete pročitati u Pravilima o kolačićima.  Želim znati više - pravila o kolačićimaViše o pravilima i zaštiti privatnosti možete pročitati u Pravilniku o zaštiti podataka.  Želim znati više - pravila o zaštiti podataka