Pronađite odgovore na većinu pitanja

Proslava rođendana

Molimo odaberite kategoriju

Traži

Informacije o najčešćim pitanjima

Informacije o kontaktima

Informacije vezane uz naručivanje rođendana

Informacije vezane uz proslavu rođendana

Nekoliko savjeta za uspješnu proslavu rođendana

Proslava rođendana

Informacije vezane uz proslavu rođendana

Da li je moguć boravak roditelja u igraonici ?

Nažalost ne.

Boravak roditelja u igraonici tijekom proslave ometa program. Stoga molimo roditelje da se ne zadržavaju u prostorijama igraonice prilikom dolaska, te na taj način omoguće nesmetan tijek proslave. Ukoliko pak želite uživo pratiti zbivanja na rođendanu, to je moguće putem web linka uz prethodni dogovor i najavu.

Koliko ranije je potrebno doći na rođendansku proslavu, te kada je potrebno doći po dijete ?

Na rođendansku proslavu dovoljno je doći 5 minuta ranije. To je vrijeme koje je dovoljno da se djeca presvuku, te da se ostave podaci o djetetu i roditeljima. Zbog same strukture poslovanja, naročito vikendima, kada je veliki broj rođendanskih proslava u jednome danu, nije moguće započeti sa proslavom ranije ili produžiti trajanje proslave, zato vas molimo da se pridržavate dogovorenih termina te da ne zvonite bespotrebno jer se time ometa proslava rođendana.

Po djecu je potrebno doći 5 minuta ranije od završetka, te pričekati dok djeca ne izađu sa proslave.

Ukoliko dijete iz bilo kojeg razloga treba ranije napustiti proslavu , molimo vas da nas o tome obavijestite prilikom dolaska.

Mogu li djeca mlađa od četiri godine prisustvovati proslavi ?

Nažalost ne

Iskustvo na nekoliko tisuća rođendanskih proslava pokazalo je da su djeca mlađa od četiri godine jako vezana uz svoje roditelje , te su naprosto premali za potpuni doživljaj proslave rođendana u igraonici.

Što sadrži osnovni Smiley paket ?

Smiley paket sadrži baš sve potrebnu za proslavu svakog rođendana.  : tortu sa vatrometom i svjećicama, neograničene količine slatko-slanih grickalica i sokova, pozivnice, dekoracije,............... te naravno i cjelokupnu animaciju i organizaciju rođendana. Važno je napomenuti da sami određujete trajanje proslave koja može trajati 2, 2.5 ili 3 sata, ovisno o vašim željama i mogućnostima. 

Copyright © 2020 Igraonica Smiley. Sva prava zadržana..
Nazovite nas

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Za nastavak korištenja ove stranice potrebno je prihvatiti kolačiće Više o kolačićima možete pročitati u Pravilima o kolačićima.  Želim znati više - pravila o kolačićimaViše o pravilima i zaštiti privatnosti možete pročitati u Pravilniku o zaštiti podataka.  Želim znati više - pravila o zaštiti podataka